fbpx

I dag dykker vi ned i en særlig fornøjelse – de små antydninger af luksus, der kan forvandle en fantastisk bryllupsdag til en ekstraordinær oplevelse.

Vi taler ikke om store ekstravagancer, men derimod om de små detaljer, der gør din dag karakteristisk ‘dig’ og efterlader dine gæster følelsen af at være elskede. Her er vores ideer der tilføjer præcis den rette mængde luksus uden at overdrive.

Vælg et outfit til når du gør dig klar til bryllupet

Det er det værd at bruge dine penge på en luksuriøs brudekåbe af høj kvalitet til bryllup morgenen! Ikke alene vil det give smukke billeder af en af de vigtigste morgener i dit liv, men det vil også være en særlig ting, du vil bære igen til små øjeblikke af luksus gennem hele dit liv. Tro os, dette er en opgradering, du ikke vil fortryde!

Server en velkomstdrink

Champagne er altid svaret. Lad champagneglas (og alkoholfrie alternativer!) blive delt ud til gæsterne, når de ankommer til ceremonien. Det sætter en luksuriøs tone for dagen, og hvem elsker ikke en drink før ceremonien?

Hav en makeup artist på stedet

Hyr din ledende skønhedsekspert til en håndfuld ekstra touch up-timer. Din artist kan sørge for hår og makeup under fotograferingen og hjælpe dig med at blive frisket op før og efter ceremonien. De kan lægge læbestift igen, pudre eller aftørre din skinnende hud, hvis du har svedt, rette på din mascara eller vipper, du måske har grædt af, og sørge for, at dine hår ikke flyver vildt rundt på billederne. Hvis tidsplanen tillader det, kan de endda restyle dit hår og makeup for at koordinere med et andet look.

Tilbyd gæsterne natmad

At tilføje en sen snack til dit receptionsprogram er de ekstra penge værd. Gæsterne har danset og drukket i 3-4 timer på dette tidspunkt, så de vil takke dig for dette om morgenen!

 

Hyr en bryllupsplanlægger

At få fingrene i en  bryllupsplanlægger sparer dig en masse stress og tid op til bryllupet og på selve bryllupsdagen! At have en professionel eventplanlægger til stede til at tage sig af alle de små og store ting, mens du gør dig klar, vil gøre dagen så meget mere afslappende og give dig, din familie og dine venner mulighed for at være fuldt til stede, så du kan suge det hele til dig og virkelig nyde dagen.

Brug en bryllupsduft

Vil du gerne kunne huske præcis, hvordan I havde det, da I så hinanden på jeres bryllupsdag? En duft kan straks fremkalde et detaljeret minde, så det kan være en god idé at vælge en helt ny parfume til dig og din partner.

Håndskrevet kort

Forestil dig, at dine gæster finder personlige noter ved deres pladser. Håndskrevet, måske med en lille hilsen eller en tak i smuk kalligrafi. Det er en hjertevarm, enkel måde at få alle til at føle sig virkelig en del af din særlige dag.

Den største luksus af dem alle: tid

Tid er en af de mest værdifulde ressourcer du kommer til at have i løbet af dagen. Den er uvurderlig, fordi du bogstaveligt talt ikke kan købe mere af den. Forkæl dig selv ved at give dig tid til at være til stede og fuldt ud opleve visse øjeblikke.  Bliv hos din mor eller far bare de 5-10 sekunder længere på dansegulvet. Brug 10 minutter på at finde et roligt sted at tage en drink med din forlover. Find din bror eller søster, og brug et øjeblik på at nyde desserten alene sammen. Der vil være mange store øjeblikke. Men giv dig selv den dyrebare gave at suge de små øjeblikke ind og nyde dem.

Og det afrunder vores liste over små luksus deltajer! En samling af detaljer, der lover at tilføje et drys af noget ekstra til din store dag. Husk, det handler ikke om at overdrive; det handler om at finde de små, meningsfulde måder at hæve din fejring på og gøre den virkelig mindeværdig. Uanset om det er gennem en bestemt duft eller en smuk håndskrevet note, handler hver af disse ideer om at tilføje et personligt præg, der siger meget. Mens du planlægger dit bryllup, så tænk over, hvilke af disse ideer der vækker genklang hos dig. 

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 28687422
michael@adventurousbar.dk

Adresse:
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Bryllupsbartender
Adventurous Bar Catering ApS
CVR: 41518790

Trustpilot