fbpx

Når vi serverer ved bryllupper samarbejder vi bl.a. med

BryllupsTeamet

Skal I have servicen til at fungere optimalt? Vi har mange gode samarbejdserfaringer med Thomas Marcussen og BryllupsTeamet.

Herslev Bryghus

Danske Herslev Bryghus i Herslev på Sjælland producerer økologisk naturøl i landlig idyl, og har derfor et hamrende højt niveau.

Local Spirits

Danske Local Spirits har et fremragende intake af alkohol fra Europa, men især Danmark er de on top of, og det drager vi fordel af.

West Island Media

Kristel fra West Island Media står bag vores flotte billeder af lækre cocktails. Skal I bruge produktfotos, kan vi i allerhøjeste grad anbefale Kristel.

Spiritium Cocktails

Herrerne bag Spiritium Cocktails har gang i noget stort – og vi vil kun det bedste for vores brudepar. Vi har derfor lidt af dem med til hvert bryllup.

Til inspiration for jeres bryllup, kan vi anbefale

Rosetta Østerbro

Natmad eller receptionsbespisning? Kontakt Rosetta på Østerbro i København og hør, om der er mulighed for at få romersk pizza til jeres bryllup.

Din Havefest

Skal I holde bryllup eller fest i haven, så er Andreas fra Din Havefest manden, der kan løfte jeres aften til et højere niveau.

DrømmeTyl

Maria fra DrømmeTyl er en fantastisk arrangør med stor viden om bryllupper. Med DrømmeTyl kan du både få det smukkeste lokale og den bedste rådgivning.

Di-Wine

Skønne champagner fra det sydlige Champagne. Når du køber Champagne fra Di-Wine går overskuddet til børn og unge med Diabetes-1. Og boblerne smager i øvrigt fremragende.

Sonnerupgaard Gods

På Sonnerupgaard Gods i Hvalsø ved Roskilde kan du leje Hovedhuset, Laden eller Festfløjen. Vi har haft mange gode aftener med bryllupper på Godset.

Wedding Stories

Mille Thagaard fra Wedding Stories har vi mange gode oplevelser med, og udover at være knaldgod til at tage de rigtige billeder, er hun et yderst behageligt selskab.

Wonderful Weddings

Nikola Majkic står bag Wonderful Weddings, og han kan levere en all-in oplevelse som en superengageret og erfaren bryllupsfotograf.

Bryllupper i Nordsjælland

Med Bryllupper i Nordsjælland har Bettina skabt et unikt univers med nogle af de dygtigste leverandører, man kan forestille sig til sit bryllup. Vi er ofte at finde ved hendes messer.

Askehavegård

På idylliske Askehavegård kan du holde bryllup i Riddersalen – et stenkast nord for København i Hørsholm.

Diamond Palace

Et unikt selskabslokale i Brønshøj, hvor vi har serveret lækre mocktails ved smukke muslimske bryllupper. 

Kim K. Sørensen

Dygtig fotograf, der særligt gør sig i elopements eller mindre bryllupper – hvilket han i øvrigt er helt eventyrligt dygtig til.

Blomsterbørn

Karen og Maria bag det flotte univers Blomsterbørn er garant for en fantastisk naturlig oppyntet setting for jeres bryllup.

Chorines Tapas

Michael fra Chorines Tapas laver delikat spansk tapas med bl.a. piquillo, tortilla eller ibericoskinke. Godt til reception eller natmad.

Thank You Gift

Thank You Gift laver æstetiske og tematiserede gavekurve til enhver lejlighed – også til jeres gæster f.eks. i form af små gaveposer.

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 28687422
michael@adventurousbar.dk

Adresse:
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Bryllupsbartender
Adventurous Bar Catering ApS
CVR: 41518790

Trustpilot