fbpx

Aftener der gik

Monica & Frederik

13. august 2022

Vi takker for en fantastisk service igennem hele processen. 

Alt blev skræddersyet, så det passede perfekt til os og vores dag. Det var perfekt med løsningen, hvor vi kunne bruge det alkohol, vi selv havde købt kombineret med det, som I tog med. 

Bartenderne, der kom, udøvede super service og var superbehagelige og professionelle. De bidrog til, at stemningen blev løftet og at festen forløb helt, som den skulle.

Drinksene var virkelig lækre, flere gæster hev fat i os i løbet af aftenen og roste drinksene og bartenderne, og det virkede til, at alle havde en fest. 

Vi vil helt sikkert anbefale jeres firma til alle, vi kender, der skal fejre kærligheden.

 

Josephine & Mattis

6. august 2022

Tak for en rigtig god oplevelse. Da baren åbnede, strømmede vores gæster til, og vi var meget positivt overrasket over, hvor hurtigt I fik serviceret alle.

Alle gæster syntes, at det var super lækkert med gode drinks. Vi havde meget overskud generelt og især af lime, citron, passion osv. men tænker, det er umuligt at forudsige.

Alt i alt var det en ekstremt positiv oplevelse og et af de valg, jeg er meget glade for, at vi tog. Vi ville bestemt hyre jer igen til en anden fest, og vi har allerede henvist til jer, når gæsterne har spurgt.

Mia & Johannes

9. oktober 2021

Vi holdt vores bryllup for 90 venner/familie i Laden på Sonnerupgaard Gods. Ret tidligt i planlægningsforløbet besluttede vi os for at booke professionelle bartendere, så vi/gæsterne ikke selv skulle stå og blande dårlige sjusser.

På bryllupsmessen i 2019 mødte vi Bryllupsbartender og fik lidt at tænke over, da der var forskellige muligheder.

Vi endte med at gå med 3 cocktails, så der var lidt til enhver smag, og bartenderne havde ALT med hertil, som de selv satte op i baren i vores lokale.

Alle gæster – og os selv – var SÅ tilfredse med de lækre cocktails og den fantastiske service. Bartenderne leverede smil og god stemning til dem, der hang ud i baren.

Et af de absolut bedste valg, ved vores bryllup.

Mie & Michael

17. juli 2021

Vi afholdte vores bryllup i store tippier på en mark i Dragør. Vi ønskede et helt-nede-på-jorden-bryllup, men samtidig med følelsen af luksus og anderledeshed.

Derfor valgte vi Bryllupsbartenderne i håb om, at folk syntes, det var lækkert med rigtige drinks.

WOW de leverede… Alt var så gennemført, og flere gæster kom også i løbet af aftenen for at høre, hvor de (Bryllupsbartenderne) var fra, og det hele spillede bare: Fra bestillinger, mailkorrespondance, last minuts-ændringer til selve dagen var alt bare meget servicemindet og man følte sig tryg hele vejen igennem.

Der er ingen tvivl om, at vi vil benytte bryllupsbartenderne til vores næste fest, selvom det ikke bliver et bryllup.
Vores varmeste anbefalinger her fra.

Lena & Mikael

10. oktober 2020

Selvom cocktailene var super lækre, flot pyntede og forfriskende, så er de bestemt ikke det eneste der imponerede os ved bryllupsbartender.dk. Der, hvor de virkelig skiller sig ud, er på den ekstremt gode service, de leverer, lige fra man kontakter dem. 

De leverede to professionelle bartendere til vores bryllup med 10 cocktails inkl. særlige ønsker fra vores side, som har krævet import af varer fra udlandet og at de måtte lave hjemmelavet rabarbersirup! De satte alt op i ro og mag på feststedet – i feststedets egen bar, det naturlige valg. De medbragte ægte glas – forskellige slags til forskellige cocktails – og det hele var så flot. Begge bartendere (Nikolaj og Bjarke) havde et stort smil på hele aftenen, og gav os den bedste oplevelse.

Dette i en vanskelig tid med corona, hvor reglerne er svære at forstå – men teamet bag bryllupsbartender.dk har talt med både coronahotline og politi i ugerne og dagene op til vores bryllup for at sikre, at alle regler blev overholdt, og for at sikre at vi og vores gæster følte os trygge. Det var utrolig rart, og mere end vi lige havde forventet.

Og så skal det lige siges, at selv med ægte glas og specielle ønsker, så er bryllupsbartender.dk også særdeles konkurrencedygtige på prisen. Vi overvejer at blive gift igen til næste år, bare så vi kan booke bryllupsbartender.dk igen.

Sascha & Søren

3. oktober 2020

Et af de allerbedste valg i forbindelse med vores bryllup var at hyre jer. 

Hold nu k***, hvor var Louis og Line dygtige, søde, professionelle og festlige. Vi fortryder ikke ét sekund. Det var intet mindre end genialt, og vores gæster snakker stadig om “de helt fantastiske drinks med SLIK på”. Smagen, looket og servicen er i top – drinks i en lind strøm, smil i øjnene og helt genialt lækre og flotte drinks. 

Fra første klik har kommunikationen med Nikolaj og teamet være fuldstændig upåklagelig og langt over det gennemsnitlige serviceniveau, der kan forventes. Nikolaj har fulgt op, justeret ind efter vores behov og været et af de sødeste ‘serviceorganer’ vi længe har mødt. Oveni hatten kom Corona, og også her var fleksibiliteten enorm. Vi er så sindssygt glade for, at I var dem vi valgte til at sørge for vores fest fra booking til kl. 04.00 da vi gik i seng. Bare TAK!

Vi har kun varme og STORE anbefalinger til overs for Bryllupsbartender, du vil simpelthen ikke undvære dem til din store dag!

Anika & Jonathan

26. september 2020

Vi faldt over Bryllupsbartender på Google og blev forelskede i konceptet. Vi skrev sammen med Nikolaj og fik hurtigt sammensat et menukort og fik et tilbud.

Vi fik rykket brylluppet, og en masse andre ting blev lavet om grundet Covid19, hvilket ikke var noget problem takket være Nikolajs tålmodighed og forståelse. Desværre havde vi ikke bartendere i baren på dagen, hvilket vi ellers havde glædet os til, men der blev fundet en fantastisk løsning med opskrifter og instruktioner, og dette var en succes hos vores gæster.

Vi ser kun tilbage på en meget positiv og fantastisk oplevelse med Bryllupsbartender, og vi skal helt sikkert benytte os af deres andre muligheder også. Af hjertet tak for al jeres tid, forståelse, tålmodighed, helt igennem fantastiske service og skønne drinks, som smager himmelsk.

Tilde & Kenni

3. august 2019

Vi havde tidligere været til en fest med Bryllupsbartender bag baren og valgte derfor at kontakte dem med henblik på vores kommende bryllup. 

Der var fra start god service, god kommunikation og  gennemsigtighed. Spørgsmål blev besvaret hurtigt, og der var god hjælp at hente ift. at vælge cocktails og drinks. Bartenderne kom i god tid og fremstod professionelle igennem hele aftenen.

Alt levede op til vores forventninger og vi kan klart anbefale Bryllupsbartender til andre, der har brug for professionelle bartender til en fest.

Maria & Bjørn

27. juni 2019

Den 27. Juli 2019 afholdte vi en brag af en bryllupsfest på Sydfyn på Edelsminde Gods.
Vi modtog 180 glade og tørstige gæster kl. 17.00, og da kl. blev 23.30 havde vores gæster siddet til bords i 5-6 timer, og havde fået serveret 6 retters mad med øl, vin og vand.
Da vi planlagde vores drømmebryllup, var vi bange for at det ville være overflødigt med fri cocktailbar med to bartendere.  Det viste sig dog, at Bryllupsbartender blev den bedste booking, vi havde lavet i forbindelse med vores bryllup. Blandt mange professionelle bookninger/leverandører.
Brudebuketten blev kastet, kagen blev skåret, og efter brudevalsen spillede bandet op, og Bryllupsbartenderne fik sved på panden. Vores festglade gæster kunne vælge mellem 4 lækre cocktails, som på rekordtid blev langet over bardisken. Selvfølgelig med charmerende smil fra de to unge bartenderer. Gæsterne drak alt – rub og stub.
Vi vil til hver en tid anbefale Bryllupsbartender og de professionelle unge herrer fra København, der står bag, og glæder os til at få en lejlighed til at booke dem igen.

Bente & Jacob

15. september 2018

Vi havde hyret bryllupsbartender til vores bryllup, og det viste sig at være én af de bedste beslutninger, vi havde truffet i forbindelse med planlægningen.

Bryllupsbartenderne sørgede for at der var lækre drinks i en lind strøm til vores gæster, og var dermed medvirkende til at holde festen gående.

Der var god service, smil og ikke mindst et godt udvalg af lækre drinks, og vi slap for at skulle holde øje med, om der var drikkevarer nok, og blev også fri for det normalt rodede drinksbord.

I forberedelsen til brylluppet udviste bryllupsbartenderne sig at have en god faglig viden om forskellige drinks og var samtidig meget lydhøre over for vores ønsker. Således kom barkortet både til at indeholde vores personlige favoritter, noget for enhver smag og så den lækre joker “PassionLove”, som er bryllupsbartendernes egen drink.

Det kan varmt anbefales både herfra og fra mange af vores gæster, at inddrage den i barkortet. Bryllupsbartender stod selv for indkøb og al forberedelse, og det kan trygt lægges i deres hænder.

Alt i alt kan vi varmt anbefale af hyre bryllupsbartender.

Natasha & Morten Emil

2. juni 2018

Vi var fuldt ud tilfredse med Nikolaj og Louis til vores bryllup, alt kørte som planlagt, de var rigtig godt forberedte, havde klargjort alt, så ventetiden var minimal. Drinksene sad lige i skabet, vi kan varmt anbefale dem, rigtig god service, og drinksene blev serveret med et smil.

Daniela & Martin

6. august 2016

Jeg har spillet fodbold med Nikolaj og kender hans baggrund indenfor restaurant branchen. Jeg spurgte derfor om han kunne have lyst til at være bartender til vores bryllup den 6. august 2016. Det ville han meget gerne og han ville tage sin makker Louis med.

Inden vores bryllup havde jeg nogle snakke om hvad vi ønskede der skulle være af drinks osv., og Nikolaj sendte mig en liste over ting jeg skulle købe så der var alt. Vi var 92 mennesker og efter vi havde spist og danset brudevals skulle festen igang nedenunder. Da vi kom ned var der linet op med de drinks vi havde bestilt så vores gæster ikke skulle stå og vente på at få noget at drikke og sådan blev det ved hele natten.

Nikolaj og Louis var virkelig professionelle og der var styr på det hele. De var med til at gøre vores bryllupsfest til et brag af en fest med deres fantastiske humør og erfaring indenfor bartenderverdenen.

Vi vil til hver en tid bruge de to igen næste gang, vi skal holde noget stort, og vi vil uden tvivl anbefale dem til andre.

Vælg jeres egen bar til drømmebrylluppet

Fortsæt til Bryllupsbartenders Trustpilot

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 28687422
michael@adventurousbar.dk

Adresse:
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Bryllupsbartender
Adventurous Bar Catering ApS
CVR: 41518790

Trustpilot