Aftener der gik

Julie & Morten

3. august 2019

[Indsæt]

Tilde & Kenni

3. august 2019

Vi havde tidligere været til en fest med Bryllupsbartender bag baren og valgte derfor at kontakte dem med henblik på vores kommende bryllup. 

Der var fra start god service, god kommunikation og  gennemsigtighed. Spørgsmål blev besvaret hurtigt, og der var god hjælp at hente ift. at vælge cocktails og drinks. Bartenderne kom i god tid og fremstod professionelle igennem hele aftenen.

Alt levede op til vores forventninger og vi kan klart anbefale Bryllupsbartender til andre, der har brug for professionelle bartender til en fest.

Maria & Bjørn

27. juni 2019

Den 27. Juli 2019 afholdte vi en brag af en bryllupsfest på Sydfyn på Edelsminde Gods. 
Vi modtog 180 glade og tørstige gæster kl. 17.00, og da kl. blev 23.30 havde vores gæster siddet til bords i 5-6 timer, og havde fået serveret 6 retters mad med øl, vin og vand.
Da vi planlagde vores drømmebryllup, var vi bange for at det ville være overflødigt med fri cocktailbar med to bartendere.  Det viste sig dog at “Bryllupsbartender” blev den bedste booking vi havde lavet i forbindelse med vores bryllup. Blandt mange professionelle bookninger/leverandører.
Brudebuketten blev kastet, kagen blev skåret, og efter brudevalsen spillede bandet op og “Bryllupsbartenderne” fik sved på panden. Vores festglade gæster kunne vælge mellem 4 lækre cocktails, som på rekordtid blev langet over bardisken. Selvfølgelig med charmerende smil fra de to unge bartenderer. Gæsterne drak alt – rub og stub. 
Vi vil til hver en tid anbefale “Bryllupsbartender” og de professionelle unge herrer fra København der står bag, og glæder os til at få en lejlighed til at booke dem igen.

Bente & Jacob

15. september 2018

Vi havde hyret bryllupsbartender til vores bryllup, og det viste sig at være én af de bedste beslutninger, vi havde truffet i forbindelse med planlægningen. Bryllupsbartenderne sørgede for at der var lækre drinks i en lind strøm til vores gæster, og var dermed medvirkende til at holde festen gående. Der var god service, smil og ikke mindst et godt udvalg af lækre drinks, og vi slap for at skulle holde øje med, om der var drikkevarer nok, og blev også fri for det normalt rodede drinksbord.

I forberedelsen til brylluppet udviste bryllupsbartenderne sig at have en god faglig viden om forskellige drinks og var samtidig meget lydhøre over for vores ønsker. Således kom barkortet både til at indeholde vores personlige favoritter, noget for enhver smag og så den lækre joker “PassionLove”, som er bryllupsbartendernes egen drink. Det kan varmt anbefales både herfra og fra mange af vores gæster, at inddrage den i barkortet. Bryllupsbartender stod selv for indkøb og al forberedelse, og det kan trygt lægges i deres hænder.

Alt i alt kan vi varmt anbefale af hyre bryllupsbartender.

Natasha & Morten Emil

2. juni 2018

Vi var fuldt ud tilfredse med Nikolaj og Louis til vores bryllup, alt kørte som planlagt, de var rigtig godt forberedte, havde klargjort alt, så ventetiden var minimal. Drinksene sad lige i skabet, vi kan varmt anbefale dem, rigtig god service, og drinksene blev serveret med et smil.

Daniela & Martin

6. august 2016

Jeg har spillet fodbold med Nikolaj og kender hans baggrund indenfor restaurant branchen. Jeg spurgte derfor om han kunne have lyst til at være bartender til vores bryllup den 6. august 2016. Det ville han meget gerne og han ville tage sin makker Louis med.

Inden vores bryllup havde jeg nogle snakke om hvad vi ønskede der skulle være af drinks osv., og Nikolaj sendte mig en liste over ting jeg skulle købe så der var alt. Vi var 92 mennesker og efter vi havde spist og danset brudevals skulle festen igang nedenunder. Da vi kom ned var der linet op med de drinks vi havde bestilt så vores gæster ikke skulle stå og vente på at få noget at drikke og sådan blev det ved hele natten.

Nikolaj og Louis var virkelig professionelle og der var styr på det hele. De var med til at gøre vores bryllupsfest til et brag af en fest med deres fantastiske humør og erfaring indenfor bartenderverdenen.

Vi vil til hver en tid bruge de to igen næste gang, vi skal holde noget stort, og vi vil uden tvivl anbefale dem til andre.

Vælg jeres egen bar til drømmebrylluppet:

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 30497320
nikolaj@bryllupsbartender.dk

Erhverv:
Tlf. +45 93917581
louis@bryllupsbartender.dk

Adresse:
Horsensgade 1, 2100 København Ø
CVR: 39616483