fbpx

Når det kommer til bryllupper, er verden fyldt med en mangfoldighed af traditioner, der afspejler forskellige kulturer og skikke. Fra farverige ceremonier til symbolske ritualer, lad os tage et dyk ned i nogle af de mest fascinerende bryllupstraditioner fra forskellige dele af verden.

 

Den ikke smilende brudepar tradition i Congo

Et smil er ikke altid velkommen i Congo

I Congo er bryllupsdagen en alvorlig affære. Brudeparret må ikke smile, da det betragtes som et tegn på, at de ikke tager deres ægteskab seriøst. Denne usædvanlige skik understreger vigtigheden af et dybt engagement i ægteskabet.

Chokolade og champagne fra kummen i Frankrig

I Frankrig har brudeparret en usædvanlig måde at forberede sig til deres første nat som ægtefolk. De spiser chokolade og drikker champagne fra en toiletkumme! Selvom det kan lyde uappetitligt, er der en dybere mening bag denne handling – det siges at give dem styrke til bryllupsnatten.

Champagne og chokolade til bryllup
Kærlighedspile tradition i kina

Kinas kærligheds pile

I Kina deltager brudeparret i en hjertevarm tradition, hvor gommen skyder sin brud med pile (uden spidser, selvfølgelig). Når bruden er blevet ramt tre gange, knækker gommen pilene under vielsen som et symbol på varig kærlighed. Det er en smuk måde at udtrykke sit engagement til ægteskabet.

Det muntre køkken i Tyskland

Syd for Danmarks grænse i Tyskland deltager gæsterne i en skik, der involverer brugt porcelæn. De smider deres brugte porcelæn på gulvet som en skræmmende gestus for at skræmme onde ånder væk fra brudeparret. Traditionen er en sjov blanding af beskyttelsesritualer og kulturel symbolik.

smadret porcelæn som bryllypstraditioin
Honning tradition til den græske brud

Den nybarberede gom og honning til bruden i Grækenland

I Grækenland tager gommens venner del i en hjertevarm tradition. De sørger for, at han er nybarberet og klar til ægteskabet, mens bruden forkæles med honning og mandler af sin kommende svigermor. Det er en anderledes måde at byde den nye familie velkommen og udtrykke omsorg.

Spis, spis og spis før bryllupet i Mauritius

På Mauritius skal bruden gøre noget, de fleste af os kun kan drømme om – spise så meget, hun kan, før brylluppet! Meningen er at tage på i vægt, da det symboliserer, at gommen ser velhavende ud, hvis han har en velnæret kone ved sin side. Det er en usædvanlig, men interessant måde at vise rigdom og velstand på.

Eksotisk drømme bryllupsrejse på Bali.
Bryllupsrejse i charmerende Mexico City.

Et uventet ritual i Kenya

I Kenya deltager brudens far i en meget usædvanlig skik. Når brudeparret er blevet gift, spytter brudens far på sin datter. Dette gør han for at vise, at han ikke støtter ægteskabet for meget, da det anses for at udfordre skæbnen. Det er en tradition, der virkelig understreger de kulturelle forskelle i synet på ægteskab.

Kampen om karavaya i Rusland

I Rusland har brudeparret en unik måde at vælge familiens overhoved på. De deler en særlig russisk bryllupskage kaldet Karavaya, og den, der tager den største bid uden brug af hænder, bliver familiens overhoved. Det er en sjov og konkurrencepræget tradition, der bringer smilene frem.

Bryllupsrejse ved kysten for romantik og skønhed i Italien.
bryllupstradition med penge til bruden i Cuba

Sæt penge på brudekjolen på Cuba

I Cuba er brudekjolen en central del af brylluppet, og den er også en del af festen. Hver gang bruden danser med en mand til bryllupsfesten, skal han sætte en pengeseddel fast i hendes kjole. Pengene bruges som et økonomisk tilskud til bryllupsfesten og bryllupsrejsen

Held og lykke med at finde brudeparret i Venezuela

I Venezuela er der en tradition, der involverer brudeparrets evne til at snige sig væk fra bryllupsfesten uden at blive opdaget af gæsterne. Hvis de lykkes, betragtes det som held og lykke i ægteskabet.

Fest, farve og romantik i eventyrlige Marrakesh.
drømme destination til bryllupsrejse med historie, artiskektur og kærlighed i Rom, Italien.

Kærlighedsstier i Fransk Polynesien

Når bryllupsfesten er slut i Fransk Polynesien, er der en skik, hvor brudens familie lægger sig ned som et “menneskeligt gulv,” og brudeparret går henover dem som en markering af overgangen til ægteskabslivet. Det er deres måde at afslutte bryllupsfesten på og markerer det nye liv sammen.

Grib ænderne i Korea

I Korea kaster brudens svigermor træ-ænder. Bruden skal gribe en af disse træ-ænder, og ifølge traditionen vil hendes første barn blive en dreng. Hvis hun ikke griber en, vil barnet derimod blive en pige. Om det er sandt, ved vi ikke, men det er en sjov og hyggelig tradition.

træænder til bryllupstradition i Korea

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 28687422
michael@adventurousbar.dk

Adresse:
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Bryllupsbartender
Adventurous Bar Catering ApS
CVR: 41518790

Trustpilot