fbpx

Selvom bryllupsplanlægningen kan være stressende, er der en ting, der altid giver par noget at se frem til efter den store dag: Bryllupsrejsen! Men med så mange smukke destinationer at vælge imellem kan det være svært at beslutte, hvor turen skal gå hen. Derfor har vi sammensat en liste over de 12 mest romantiske destinationer til jeres bryllupsrejse. 

Bryllupsrejse i maldiverne

Maldiverne

Maldiverne er den ultimative destination til en romantisk bryllupsrejse. Med 1.200 koraløer inddelt i atoller er der masser af muligheder for at finde jeres eget private paradis. Vi anbefaler mindst 7 overnatninger for at nyde alt dette tropiske paradis har at tilbyde.

Ankomsten til Maldiverne er en uforglemmelig oplevelse i sig selv, hvor I vil blive transporteret på speedbåde gennem det turkisblå vand. Øgruppen er som et paradis, hvor kridhvide sandstrande strækker sig over to kilometer, og havets vand er krystalklart. Dette tropiske paradis giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab under skyggen af svajende palmer, og I kan slappe af i komfortable hængekøjer ved strandkanten.

Strandene på Maldiverne er aldrig overfyldte, hvilket giver jer masser af privatliv til at nyde hinandens selskab. Men Maldiverne byder også på fantastiske dykker- og snorklingoplevelser takket være de store koralrev, der omgiver øerne. Mere end 700 farvestrålende fiskearter og fascinerende revhajer venter under havets overflade. De fleste hoteller tilbyder snorklingundervisning og guidede ture, så I kan udforske denne utrolige undervandsverden sammen.

Santorini, Grækenland

Grækenland er kendt for sin romantiske atmosfære, og når det kommer til bryllupsrejser, er Santorini øverst på listen. Øen byder på en fortryllende kombination af hvide bygninger med blå tage og smalle gyder, der indbyder til romantiske gåture hånd i hånd. Caldera, beliggende på øens vestkyst, imponerer med en unik udsigt over havet og de ikoniske solnedgange i Oia.

En bryllupsrejse til Santorini byder også på eventyr. Øen huser en aktiv undersøisk vulkan, og I kan tage på en spændende bådtur til vulkantoppene, der rejser sig majestætisk op af havet. Denne unikke oplevelse vil helt sikkert skabe minder der ikke vil blive glemt.

Hvis I søger afslapning, har Santorini også luksuriøse hoteller, hvor I kan slappe af ved poolen eller på de sorte lavastrande. Uanset om I vælger at udforske øen på en scooter eller bare nyde hinandens selskab på en taverna, er Santorini det perfekte sted for en romantisk bryllupsrejse. Fra de charmerende gyder til de fantastiske solnedgange, Santorini vil stjæle jeres hjerter og skabe uforglemmelige minder.

romantisk bryllupsrejse for nygifte til santorini
Uforglemmelig bryllupsrejse til Bora Bora

Bora Bora, Polynesien

Bora Bora, med sin betagende skønhed, krystalklare blå farvande og tropiske atmosfære, er uden tvivl en fantastisk destination til bryllupsrejsen. Øen byder på en enestående kombination af eventyr på land og hav samt luksuriøse feriesteder, der sammen skaber den perfekte kulisse for nygifte.

Bora Bora er en ganske unik ø af mange årsager. Øen er smykket med majestætiske bjergtinder, der troner over en farverig lagune omgivet af koralskær og nogle af verdens mest luksuriøse resorts. Bora Bora er blot en af de 118 øer i Tahiti-arkipelagen, som er kendt for sin gæstfri polynesiske befolkning, rige kultur og lækre kulinariske oplevelser.

Uanset hvornår I planlægger at besøge, er Bora Bora åbent for jer med gennemsnitlige temperaturer omkring 26 grader hele året. Dog er det værd at bemærke, at mange familier vælger at besøge øen i ferieperioder og sommermånederne, så det kan være en god idé at tage det med i jeres overvejelser.

Venedig, Italien

Venedig, Italien, er en af de mest ikoniske og romantiske destinationer i verden. Byen er berømt for sine billedskønne kanaler, hvor små gondoler transporterer besøgende gennem byen. Det er en unik oplevelse, da vandtransport er den primære måde at komme rundt i byen, hvilket tilføjer et ekstra lag af charme til jeres rejse.

Mens I udforsker Venedig, bør I helt sikkert tage jer tid til at nyde den autentiske italienske mad, der serveres på de hyggelige restauranter langs kanalerne. Her kan I forkæle jer selv med klassiske italienske retter i en romantisk atmosfære. Venedig har sin plads på listen over de mest romantiske feriedestinationer af en god grund – byen udstråler af romantik på hvert gadehjørne.

Bryllupsrejse i romantiske Venedig, Italien med kanaler, gondoler og solnedgang
bryllupsrejse i europas romantiske by Paris, Frankrig.

Paris, Frankrig

Man kan ikke undlade at nævne Paris når man snakker om romantiske destinationer. Forestil jer at beundre Eiffeltårnet ved solnedgang fra jeres egen intime altan, mens I nyder et glas rosé og delikate franske macarons. Paris er en by, der med sin smukke arkitektur, kunstværker og hyggelige caféer er en skatkiste af romantiske oplevelser og et must-see for alle, der fejrer kærligheden.

Ingen europæisk by kan måle sig med Paris, når det kommer til charme, mystik, historie og romantik. Hvert gadehjørne afslører en ny skat, fra ikoniske seværdigheder som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Louvre til de smalle gader i Montmartre, kendt som kunstnernes kvarter. Besøg Notre Dame, den gotiske perle fra det 14. århundrede, der blev verdensberømt takket være Victor Hugos “Klokkeren fra Notre Dame”. Lad jer fortrylle af Mona Lisa i Louvre og tag en aftensejltur på Seinen, hvor Paris lyser op som en fortryllet by.

Og gå endelig ikke glip af udsigten fra Sacré Coeur og udforsk det overdådige Versailles-slot. Og når I er på Champs Elysées, kan I også nyde nogle af de fineste shoppingmuligheder i verden.

Bali, Indonesien

Bali, en ægte perle i Indonesien, er den ultimative destination for en bryllupsrejse, hvor I kan kombinere afslapning med naturskønne eventyr. Øen byder på et væld af muligheder, der spænder fra ren afslapning på smukke strande til udforskning af den rige balinesiske kultur.

For dem, der ønsker at dykke ned i den lokale kultur, er Bali en skatkiste fyldt med oplevelser. Interagér med de venlige og imødekommende lokale, og besøg nogle af øens tusindvis af templer, herunder det fortryllende elefanttempel Goa Gajah eller det betagende Pura Kehen.

Hvis I søger mere aktivitet på jeres bryllupsrejse, er der masser at vælge imellem. Tag på delfinsafari, udforsk floderne med riverrafting, eller dyk ned i undervandsverdenen med snorkling. Bali giver jer mulighed for at tilpasse jeres oplevelser efter jeres præferencer.

Balis naturskønhed er uovertruffen med majestætiske vulkaner, uendelige rismarker og traditionelle templer. Landskabet prydes af farverige blomster, der bidrager til den unikke og romantiske atmosfære, der omgiver øen.

Som bryllupsrejsedestination tilbyder Bali alt, hvad I drømmer om. Fra imponerende naturoplevelser til afslapning på paradisiske strande. Øen huser også en række luksuriøse resorts, der kan skabe de perfekte rammer for jeres bryllupsrejse.

Eksotisk drømme bryllupsrejse på Bali.
Bryllupsrejse i charmerende Mexico City.

Mexico City, Mexico

Mexico City er hurtigt ved at blive en af de mest populære alternative bryllupsrejsedestinationer. For par, der ønsker en bryllupsrejse til en dynamisk verdensby, er Mexico City det ultimative valg.

For det første vil I have fornøjelsen af at udforske en verden af lækker mad lige uden for jeres dør. Uanset om I smager på de velsmagende Al Pastor street tacos nær den betagende byplads Zócalo eller nyder en uforglemmelig middag på den tre-stjernede Michelin-restaurant Pujoil i det eksklusive Polanco-kvarter, er madoplevelserne i en klasse for sig.

Byens arkitektur er lige så imponerende som gastronomien. I vil opleve gamle aztekiske ruiner, som er blevet afdækket midt i den koloniale-inspirerede historiske bykerne, og det giver et fascinerende indblik i variationen i konstruktion og design under jeres bryllupsrejse i Mexico City. I kan også besøge et af de mere end 150 museer eller slentre gennem den fantastiske Chapultepec Park og forstå, hvorfor Mexico City hurtigt bliver en topdestination for bryllupsrejser.

Amalfikysten, Italien

Med sin fortryllende skønhed og romantiske atmosfære kan vi ikke lade vær med at nævne Amalfikysten i Italien. Den strækker sig over 50 kilometer og omfatter flere betagende byer og områder, der kan danne den perfekte kulisse for jeres bryllupsrejse.

En ideel måde at udforske Amalfikysten på er ved at leje en bil, hvilket giver jer frihed til at opleve de smukke omgivelser. I kan besøge charmerende byer som Positano, Amalfi og Atrani, hver med sin unikke karakter og skønhed. Slentrende gennem de brostensbelagte gader og langs kystlinjen kan I nyde den maleriske arkitektur og de farverige huse.

Alternativt kan I vælge at slå jer ned i en enkelt by og fordybe jer i dens kultur og skønhed. Uanset hvad I beslutter, er der rigeligt med muligheder for at kombinere solbadning og afslapning med sjove aktiviteter i løbet af dagen og aftenen. En tur til Amalfikysten byder også på udsøgt italiensk mad. Uanset om I vælger at udforske kystens charmerende byer eller slappe af på de smukke strande, vil Amalfikysten skabe uforglemmelige minder på jeres bryllupsrejse. Denne destination er en sand perle.

Bryllupsrejse ved kysten for romantik og skønhed i Italien.
Bryllupsrejse til eksotiske Mauritius med paradisstrande og luksuriøse resorts.

Mauritius

Mauritius er en drømmedestination for mange pars bryllupsrejse. Øen, der strækker sig 1600 km øst for Afrikas kyst, byder på betagende hvide sandstrande og krystalklart vand året rundt. Klimaet på øen er behageligt, med varme tropiske dage og milde aftener i vintermånederne fra maj til september.

Mauritius oser af ro og skaber den perfekte kulisse for romantik. De indbydende strande og det omkransende koralrev giver jer mulighed for at udforske det undersøiske liv og nyde snorkling. Langs kysten finder I luksuriøse bryllupsrejsehoteller, nogle endda bygget på pæle ud i det lave vand, der tilbyder enestående overnatningsoplevelser.

Hovedstaden Port Louis byder på en spændende blanding af historisk charme og moderne faciliteter. Men det er øens naturlige skønhed, der virkelig tager pusten fra jer – fra den dybrøde jord og mørke lavasten til de hvide sandstrande og det turkisblå hav. Øen er prydet med frodig vegetation og farverige blomster, der skaber en enestående baggrund for jeres romantiske flugt.

Marrakech, Marokko

Hvorfor vælge Marrakech som din bryllupsrejse? Vejret i Marrakech  er skønt året rundt, især fra marts til juni. Byens unikke arkitektur og farverige omgivelser skaber en romantisk atmosfære, der passer perfekt til par, der søger en eksotisk flugt.

Derudover tilbyder byen et varieret landskab, fra ørkenen til havet og bjergene. Du kender måske allerede til nogle af de ikoniske steder som Majorelle Haven, tidligere hjem for Yves Saint Laurent, eller de pulserende Souker, der er fyldt med fine kunsthåndværk og krydderier.

Marrakech tilbyder et bredt udvalg af smukke hoteller og private Riads, der passer til ethvert budget og enhver smag. Uanset om I drømmer om en romantisk, rustik, boheme eller ørkeninspireret bryllupsrejse, kan I være sikker på at skabe en uforglemmelig oplevelse i Marrakech.

 

Fest, farve og romantik i eventyrlige Marrakesh.
drømme destination til bryllupsrejse med historie, artiskektur og kærlighed i Rom, Italien.

Rom, Italien

Rom er en af de mest romantiske byer i Europa og en drømmedestination til bryllupsrejsen for mange nygifte par. Byens brostensbelagte gader stråler af kultur og historie, og den romantiske atmosfære er tydeligt tilstede i luften

Roms charme ligger i de små, maleriske pladser, hvor hyggelige trattoriaer serverer lækker pasta og himmelske desserter. Byen er et sandt skatkammer af historie og kultur, med seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum og Peterskirken, der tager jer tilbage i tiden. En bryllupsrejse til Rom er også en mulighed for at udforske Vatikanstaten, verdens mindste uafhængige stat, hvor I kan beundre Vatikanmuseet og Sixtinske Kapel.

Om aftenen kan I tage romantiske gåture langs floden Tiberen eller nyde en sejltur med udsigt til byens smukke broer og historiske bygningsværker. Når mørket falder på, indhyller byen sig i en magisk stemning, der kun kan beskrives som utroligt romantisk.

Rom tilbyder også et bredt udvalg af hoteller, og ,ange af disse hoteller har spa-områder og pools, hvor I kan slappe af efter en dag med sightseeing i den evige stad. Så hvis I søger en bryllupsrejsedestination fyldt med historie, kultur og romantik, er Rom det perfekte valg.

Dubrovnik, Kroatien

Med krystalklart vand, betagende arkitektur og et behageligt klima byder Dubrovnik på romantiske øjeblikke og uforglemmelige oplevelser. Uanset om I udforsker den gamle bydel, slapper af på de solrige strande eller dykker ned i byens historie ved UNESCOs verdensarvsteder som Fort Lovrijenac og Rector’s Palace, vil I blive forelsket i Dubrovniks unikke charme.

For eventyrlystne par er der muligheder for dykning, snorkling, rafting og romantiske bådture langs kysten. Dubrovniks gamle bydel byder også på shopping og spa-oplevelser. Alt i alt har Dubrovnik en masse at byde på for at fejre jeres ægteskab.

Bryllupsrejse i charmerende Dubrovnik, Kroatien for nygifte par

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 28687422
michael@adventurousbar.dk

Adresse:
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Bryllupsbartender
Adventurous Bar Catering ApS
CVR: 41518790

Trustpilot