fbpx

Simplement 6 avecs

Cognac

Silver Seal Cognac Vallein Tercinier 1989 Grande Champagne 51,4%

Læs om

Vallein Tercinier er et familieejet cognac-hus i Cognac, hvor man har produceret både cognac og Pineau des Charentes siden 1850, og som idag bliver ført videre af femte generation i familien.

Massimo Righi har tappet denne ved fuld fadstyrke, hvilket giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Det er sjældent, man ser en cognac på 51,4% alkoholstyrke, men her er netop heller ikke tilsat vand.

Armagnac

Darroze Blanche d’Armagnac Ugni Blanc 49%

Læs om

Denne særlige Blanche Armagnac fremhæver det helt særlige terroir i Armagnac-regionen. Huset, Darroze, har et særligt fokus på druetyperne, som findes i klassisk Armagnac, og i denne Blanche finder man hhv. hvid armagnac på druerne Baco, Ugni Blanc og Folle Blanche. Alle er vildfermenterede og tappet ved styrke på 49% alkohol.

Smagen byder på noter af blomster, bitter mandel, friske og syrlige elementer samt kvæde. Frisk og sproød oplevelse. 

Bourbon

High West American Prairie Bourbon Whiskey 46%

Læs om

High West er en klassisk bourbon whiskey modnet fra 2 til 13 år i nye brændte amerikanske egetræsfade tappet ved 46% alkohol. Den er produceret på primært majs og har en næse af karamlen og vanilje samt smag af sød korn, honning, nougat og kiks. I enden bemærkes vanilje med et strejf af æble.

American Prairie er opkaldt efter American Prairie Reserve, der er en gruppe, der arbejder for at skabe det største vilde naturreservat i de nedre 48 stater. 

Scotch

Mac-Talla Mara Cask Strength Islay Single Malt Whiskey 58,2%

Læs om

Bag Mac-Talla står Morrinson-familien, som igennem fem generationer har arbejdet med whisky mest kendt for ejerskabet af Bowmore Distillery solgt til Suntory i x994. 

Den maritime, salte natur på Islay har stor indflydelse på Mara, og duften er præget af røg og citrus. Smagen minder om barbecuemarineret kød og brændt egetræ. Dette er med sine 58,2% alkohol, fuld styrke, ingen tilsat farve i sandhed smagen af Islay.

Rom

Renegade Cane Rum Pre-cask Pot Still 50%

Læs om

Renegade Cane Rum leverer en ægte og unik smag ud fra terroir-filosofien fra den Caribiske ø, Grenada. De har ændret industrien med sin legende og udfordrende smag.

Er der forskel på smagen af rommen ift. hvor sukkerrørene dyrkes? Naturligvis. Og det er dét som Renegade Rum Distillery viser på bedste vis med deres nye aftapninger.

Rom

Quorhum 30 Aniversario 40%

Læs om

Moderne Premium rom fra Den Dominikanske Republik med rødder i gamle Cubanske traditioner. Med en voluminøs duft af mørk farin, vanilje og citrus en denne rom indbegrebet af en stor, blød, rund og fed rom.

Smagen kombinerer flødekaramel og honningsødme med appelsinskal, sukkerrørsjuice, egetræsfade og noter af kaffe. Hver smag får lov at træde frem på elegant vis. Limousine af en rom, der fremavler ren nydelse.

Måske verdens bedste rom.

Xtraordinaire +4 avecs

Scotch

Mac-Talla Single Malt Whisky Red Wine Barriques 53,8%

Læs om

Denne limited edition single malt whisky fra Mac-Talla er fuldmodnet på tønder af fransk egetræ, som tidligere har indeholdt fransk rødvin fra Bordeaux. Frisk og røget Islay og frugtig rødvin skaber et interessant og yderst velsmagende produkt.

Tappet ved fadstyrke ved 53,8% alkohol og er kun produceret i et begrænset oplag, hvilket kombineret med rødvinsarven gør den helt helt unik.

Irsk Whisky

Waterford The Cuvée Irish Single Malt Whisky 50%

Læs om

Waterford laver terroir-drevet whisky med fokus på bygmaltens naturlige karakter. Denne aftapning er en del af deres Cuvée-serie, hvor whiskyen laves på byg fra mange forskellige irske marker.

Den er lagret på tønder af amerikansk eg, fransk eg, samt eg, som tidligere har indeholdt sød portvin og marsala. Dette er deres “grand assemblage”.

Rom

Soleil de Minuit Rhum Extraordinaire 46,4%

Læs om

På Martinique finder man det lille håndværksdestilleri A1710. Deres romstil er kraftfuld men også blød og fyldig, og deres tilgang til terroir og sukkerrød er uden sidestykke på øen.

Denne særlige rom kaldes “midnatssol”. Rommen er en blanding af rhum agricole og rhum traditionnel og modnet mellem seks og 20 år. Tappet ved 46,4% alkohol, og findes kun i 1300 eksemplarer efter sin frigivelse i 2016.

Armagnac

Darroze Bas-Armagnacs 30 Ans d’Age 43%

Læs om

Denne Armagnac er minimum 30 år gammel fra huset, Darroze i Bas-Armagnac. Ægte modenhed af tørret og kandiseret frugt med en krydret karakter.

Alkoholen er blød og afbalanceret, så denne 30 års er et godt eksempel på grandiøs balance og storhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få gode råd til jeres bryllup løbende!

Kontakt

Kundeservice:
Tlf. +45 28687422
michael@adventurousbar.dk

Adresse:
Amagerbrogade 66, 2300 København S
Bryllupsbartender
Adventurous Bar Catering ApS
CVR: 41518790

Trustpilot